HIGH ENERGY LR14 C 1,5V alkalna baterija (LONGLIFE POWER) VARTA

Opis proizvoda

Baterije High Energy su najmocnije od svih Varta baterija. Napravljene su posebno za uredaje koji su veliki potrošaci energije, kao što su na primer igracke, penosivi kasetofoni i CD plejeri.

199.00 Din

PDV uključen u cenu

Tehničke karakteristike proizvoda

Vartina oznaka za tip 4914
SAD oznaka C
Lokalna oznaka BABY
IEC oznaka LR14
Elektrohemijski sistem Primarne alkalno-manganske baterije
Napon 1.50 V

Moćna energija za uređaje koji koriste mnogo energije, kao na primer prenosivi radio aparati, WalkmenTM, GameboysTM, igračke,baterijske lampe itd.
10 % više energije zahvaljujući novoj formuli trostrukog uvećanja energije
Do 10 % bolja od komparabilnih baterija
Unapređen dizajn
Zahvaljujući novom pakovanju "Fresh Pack", sada možete da vadite svaku bateriju posebno i da znate koje su baterije koišćene a koje nisu.
Tagovi:

Troškovi isporuke za područje Republike Srbije se obračunavaju po važećem cenovniku “Royal Express” kurirske službe. Cene se određuju na osnovu težine paketa. Obračun težine na sajtu je okviran, dok će Vam tačnu cenu saopštiti komercijalista prilikom telefonske provere porudžbenice. Troškove dostave snosi naručilac

Euro impex se trudi da bude što precizniji u opisu svojih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Eventualne greške u opisu možete prijaviti na webmaster@euroimpex.rs i potrudićemo se da ih u najkraćem roku ispravimo.